Floridai körút

12 napos Floridai körutazás – kiscsoportoknak, magyar vezetővel 890.000 Ft/fő -ért!

A túra ára tartalmazza:
– repülőjegyek, illetékek Budapest – Miami – Budapest között
– transzferek a repterek és a szállások között
– Miami – Key West – Palm Beach – Orlando útvonalon a mikrobuszos utazást
– 11 éjszaka szállás 3*-os (2 ágyas szobában) szállodákban reggelivel (magasabb kategóriájú szállás kérhető különdíj ellenében)
– utazás légkondicionált mikrobusszal a túra egész ideje alatt
– magyar asszisztencia az út során
– a programban szereplő városnézéseket, belépőket

Külön fizetendő
– utasbiztosítás
– fakultatív útlemondási biztosítás (5%);
– egyéb ellátás
– USA vízum díj (segítünk a beszerzésében)
– fakultatív programok

Az akciós utak időpontjai:
2021-ben kívánságra megszervezzük az utat.
Minimális csoportlétszám 6 fő
(A meghirdetett ár addig érvényes amíg be nem telnek a helyek, vagy nem emelik szállás árakat!)

FONTOS! További túra időpontokat is lehet foglalni és hosszabbítani is lehet a túrát!

Érdeklődöm

Az indulási időpontok előtt több hónappal elkezdenek emelkedni a szállás árak, ezért érdemes időben foglalni amíg tartani tudjuk ezt a kedvezményes árat.

Kis csoportoknak, baráti társaságnak, családoknak és egyéni utasoknak ideális a túra.
A teljes túra leszervezésében tudunk segíteni, a repülőjegyek beszerzésétől kezdve a szállásfoglaláson, biztosításokon, transfereken túlmenően a fakultatív programokat is megszervezzük!

Miért érdemes minket választani?

22 éve szervezünk utakat világszerte, nagy tapasztalattal rendelkezünk. Különösen a trópusi szigetekre szakosodtunk – Hawaii, Florida, Bali, Karib-térség, Ausztrália, Bora-Bora, Fiji-re szervezünk túrákat, programokat, kifejezetten kis csoportoknak illetve egyéni utasoknak.

Óriási hely és személyi ismeretségünk van, ami nagyon fontos egy ilyen túra esetén!

De talán a legfontosabb,hogy mi szívünkön viseljük a nyaralásodat, tudjuk hogy ez egy életre szóló élmény és ezért mindent megteszünk, hogy jól érezd magad velünk!

Szívesen segítünk mindenben.

Ha további információra lenne szükséged, nyugodtan keress meg bennünket!

Florida – Az állam egy nagy kiterjedésű félszigeten fekszik a Mexikói-öböl, az Atlanti-óceán és a Florida-szoros között. Florida meglátogatására a legkedvezőbb időpont a tél. Floridának gyakorlatilag trópusi a klímája, igen ritkán fordulnak elő komolyabb hidegek.

Aki egy önfeledt élményekkel teli, kalandokban gazdag, napsütéses nyaralásról álmodik, Floridában valóra válthatja. Florida az a hely, ahol a gyerekek fantáziavilága megelevenedik, a felnőttek pedig újra gyermekekké válhatnak. Több hetes napozgatás helyett érdemes inkább autóba szállni és felfedezni Amerikának e legnaposabb szegletét.

Nyaralásunkat során szinte az egész félszigetet bejárjuk Orlando, Miami és Key West között..

Fő látnivalók: Disneyworld, SeaWorld Orlnado, Universal Studios, island of Adventure, Kennedy Space Center, Florida Keys, Miami, Everglades nemzeti park, a strandok…felsorolni szinte lehetetlen mi mindent fogunk látni!

Bahamák – A Magyarországnál hétszer kisebb területű szigetcsoport 690 szigete és több mint 2000 korallszirtje Floridától délkeletre ívelődik az Atlanti-óceánban. Néhány órás hajó úttal, vagy kis repülővel, menetrend szerinti járattal könnyen átjuthatunk ide Miamiből.

A szigetek közül 29 lakott. Az ország nevét a “banántalan sziget” indián kifejezésből eredeztetik. A 690 korallszigetből és 2387 korallszirtből álló, 1300 km hosszan húzódó ország az Atlanti-óceán nyugati részén, Floridától délkeletre fekszik. A korallszigetek és szirtek átlagos területe 4 és fél négyzetkilométer.

 

Szuper, finom, puha fehér homokos strandok, szép üdülőtelepek találhatóak itt. Szinte mindig süt a nap és gyönyörűek a naplementék. A szigeten szubtrópusi éghajlat uralkodik, így az évi átlagos középhőmérséklet nem hidegebb 28 °C-nál.

A tengervíz nyugodt, meleg és kristálytiszta, így fürdőzésre és még búvárkodásra is ideális a sziget.
A helyiek lazák és barátságosak. Rengeteg programlehetőség várja az idelátogatókat.

Programterv:


1. nap

Megérkezés Miamibe a menetrendtől függően. A bérautó felvétele után a szállás elfoglalása. A nap további részében: városnézés, vásárlás, esti séta a híres Miami beachen.
Szállás Miamiben

 

2. nap

Egész napos program az Everglades nemzeti parkba mikrobusszal, ahol megtekintjük a vadon kószáló krokodilokat (mi már az országúton is láttunk párat), és az indiánok által lakott kis falvakat is, valamint lehetőségünk van a mocsáron átszáguldani a helyiek és a turisták által olyannyira kedvelt Airboattal (légcsavaros hajó).

Airboat túránk során találkozhatunk ritka és veszélyeztetett fajokkal, gyönyörű madarakkal és virágokkal, amik ezt a tájat bontják. Figyeljünk az aligátorokra!

Az Everglades mocsárvilága több mint fél millió hektáros területével Florida legnagyobb természetvédelmi területe. Az Everglades élővilága annyira fantasztikusan gazdag, hogy szemünk-szánk tátva marad! Krokodilok és színes vadmadarak tömegei között siklunk légcsavaros hajónkkal a vízen és a nádasokban!
De többek között meglátogatunk egy indián falut ahol megismerkedünk rendkívüli történelmükkel.
Everglades belépő az árban.
Amennyiben a további látványosságokat is szeretnénk megtekinteni és belépő díj szükséges, az a helyszínen fizetendő.
Szállás Miamiben

 

3 – 4. nap

Városnézés és a Miami környéki látványosságok megtekintése mikrobusszal és gyalog. Pihenés.

A kétmilliós Miami legendásan sokarcú metropolis. A belváros lélegzetelállító felhőkarcolói, a tengerparti sétány Art Deco stílusú épületei, Little Havanna barátságos kávézói mind-mind külön világ. Fenséges élmény átautózni a látványos hidakon, megtekinteni a hírességek által lakott Palm- , Star- és Hibiscus-szigeteket, ahol Silvester Stallone, Gloria Estefan, Madonna magánvillái is megtalálhatóak.
És persze a híres Miami Beach, ezt semmiképp nem hagyjuk ki!

Miami közvetlen környékén rengeteg egyéb gyönyörű hely található, csodás jachtok a kikötőkben… a tengerparti út fenségesen szép! Miami híres az éttermeiről is, mindenképp érdemes különböző helyeken étkezni.

Mivel a saját autó miatt rendkívül mobilisek vagyunk, sok-sok helyre el fogunk jutni!

Ez idő alatt lehet betenni a programba a Bahama szigeteki fakultatív programot a túrába!

Amennyiben a további látványosságokat is szeretnénk megtekinteni és belépő díj szükséges, az a helyszínen fizetendő.
Szállás Miamiben

 

5. nap

Reggel továbbutazás Florida Keys-en át Key Largoba.
A Florida legdélibb területeire vezető út szakasz sokak szerint az egyik legszebb a világon. A keskeny szigetcsoport 150 kilométerre nyúlik az óceánba és igen látványos hidak kötik össze az apró szigetekből álló láncot. Érdemes megállni Key Largo szigetén, amely a világ egyik legnépszerűbb búvár desztinációja. Itt helyezkedik el a „Mélység Krisztusa” is, ami egy olasz szobrász ajándéka volt és mára már egy tájékozódási pont A partokhoz közel itt süllyesztettek el több hadihajót is, hogy mesterséges zátonyokat hozzanak létre, de kiemelkedő látványosság ez a könnyűbúvárok számára is.

Ezen a környéken van egy csodálatosan rendben tartott magán kézben lévő delfin park, ahol delfineket is láthatunk közvetlen közelről! A kedvenc kikötőnk is itt helyezkedik el, a pici, hangulatos öbölben óriás halakat és pelikánokat etethetünk, és nagyon finom igazi amerikai hamburgereket kóstolhatunk meg!

 

Búvárkodás:
Az Atlanti óceánban merülni ritka élmény! Nem a látótávolságról híres a hely, de sok merülőhelyen meglepően tiszta a víz!! A leghíresebb hely egyértelműen a Krisztus szobor, azonban a Bibb és a Duane roncsánál a búvárok biztosan nem fognak csalódni! Különösen a Bibb keltette fel a búvárvilág érdeklődést, mert ez a roncs az oldalán fekszik! Ez bizony meg is nehezítheti a tájékozódást, de mindenképpen nagy élmény itt merülni!
Amennyiben a további látványosságokat is szeretnénk megtekinteni és belépő díj szükséges, az a helyszínen fizetendő.
Szállás Key Largo-n

 

6. nap

1 napos kirándulás Florida Keys-en át Key West-re.

Key West kb 2 órányi, igazán izgalmas és látványos autóútra van Key Largo-tól. A 260 km-es út nagy részét az Overseas Highway tesszük meg, ami az egyetlen szárazföldi összekötőkapocs a szigetcsoport egyes szigetei között. Útközben átkelünk a világhírű Seven Mile Bridge-en vagyis a hétmérföldes hídon, amit már biztosan mindenki többször is látott egy-egy amerikai akciófilm jeleneteiben. Az 1938-ban átadott új hídról még látható a mellette futó – az 1935-ös nagy hurrikánban megrongálódott – régi híd is, valamint a hajdani vasúti híd el nem bontott részei, örök emléket állítva az Egyesült Államok történetének egyik legnagyobb viharában meghalt több mint 400 embernek.

 

Key West-et hajdan halász a kalózok kedvenc szigete lett, akik előszeretettel csalták ide a Karib-tengeren hajózókat, majd fosztották ki őket az éj leple alatt. A ma látható városkép viszont a XIX. században alakult ki, és őrzi a régi kalóztörténetek mára már bájos legendáját.

A hófehér viktoriánus házakból álló Front Street kihagyhatatlan látnivaló Key Westen. A Key Westen élők többsége elég laza életmódot folytat, vagy éppen a rendkívül hangulatos kocsmákban tartózkodik, vagy a beachen pihenget. Key Westen található az Egyesült Államok legdélebben fekvő pontját jelző Southernmost Point. egyben itt vagyunk a legközelebb Kubához is.

 

Mindenképp érdemes megnéznünk Ernest Hemingway író házát is – Legismertebb műve amiért megkapta az irodalmi Nobel-díjat 1952-ben – Az öreg halász és a tenger. Némi készpénz ellenében megtekinthetjük az író értékes relikviáit, Hemingway nappaliját, hálószobáját és konyháját, de a ház melletti kisebb épület emeletén a mester berendezett dolgozószobája is megtekinthető.

Amennyiben a további látványosságokat is szeretnénk megtekinteni és belépő díj szükséges, az a helyszínen fizetendő.
Szállás Key Largon.

7. nap

A kora reggeli órákban továbbindulás Key Largóból Miamin át az A1A (nagyon látványos!) tengerparti úton Palm Beachre, menet közben megnézzük a szépséges tengerpartokat és kikötőket.
Amennyiben a további látványosságokat is szeretnénk megtekinteni és belépő díj szükséges, az a helyszínen fizetendő.
Szállás Key Largon.

 

8. nap

A kora reggeli órákban továbbindulás Palm Beachről az A1A tengerparti úton Cape Canaveral-ba, ahol a Kennedy Space Centert látogatjuk meg.

Itt az alkalom, hogy megtudd milyen egy asztronauta élete, és hogy mekkora teljesítményre volt szüksége az emberiségnek, hogy emberek juthassanak a világűrbe. Ezt sehol máshol nem élheted át jobban, mint a “világ” űrközpontjában a Kennedy Space Centerben. Tízemeletes nagyságú rakéták között sétálhatunk, szkafanderbe bújhatunk, és beléphetünk egy igazi Űrsiklóba is!

 

A késő délutáni órákban utazás Orlandóba.
Space Center belépő a az árban!
Amennyiben a további látványosságokat is szeretnénk megtekinteni és belépő díj szükséges, az a helyszínen fizetendő.
Szállás Orlandóban.

9 – 11. nap

Városnézés és Orlandó környéki átványosságok megtekintése mikrobusszal és gyalog. Pihenés.

Orlando városa egy hatalmas vidámpark. Itt mindent megtalál az ember, ha felhőtlen szórakozást keres. Itt található a Walt Disney World, a Seaworld, az Universal Studios ha csak a leghíresebbeket említem meg. A Disney World persze elsősorban a gyerekekért van, de a Universal Studios és a Sea World minden korosztály számára maradandó élmény, móka , kacagás. Sokan vannak, akik kimondottan ezen parkok miatt látogatnak el az USA-ba. Universalban például átélhetjük, hogy milyen érzés, ha egy tornádó közeledik felénk, vagy ha akkor rázza meg egy hatalmas földrengés a várost, ha épp a metrón ülünk. Felpattanhatunk E.T. biciklijére, harcolhatunk az idegenek ellen és nem csak a Terminátor kel életre, hanem Shrekék is a 4D-s moziban. A Sea World-ben fantasztikus showkat nézhetünk meg, sőt még delfint is simogathatunk.Az International Drive-on található a legtöbb turistacsalogató látványosság, kiállítások, viziparkok, bevásárlócentrumok, mozik, éttermek, bárok, golfpályák.

 

Fakultatív programok Orlandóból:

1, Disney MGM Studio/Universal Studio/Sea World – Egész napos program

Reggel indulás Orlandóból a Disney MGM Studio/Universal Studio/Sea World valamelyikébe, ahol minden a film és a szórakozás körül forog. Itt találkozhatunk a leghíresebb filmek szereplőivel, vagy betekintést kaphatunk a filmek készítésébe. Rengeteg látványos és fergeteges show, felvonulás, utcai előadás és sok-sok élmény vár minket!

 
 

Universal Studio belépő ára: Ez létszám és időszak függő
Sea Wolrd belépő ára: Ez létszám és időszak függő
Disney MGM Studio belépő ára: Ez létszám és időszak függő
Amennyiben további látványosságokat is szeretnénk megtekinteni és belépő díj szükséges, az a helyszínen fizetendő.

 
 

2, Ginnie Springs – Egész napos program

A kora reggeli órákban indulunk Orlandóból a világ egyik természeti csodájához, a Ginnie Springs természetvédelmi területre, a kristálytiszta folyókhoz ahol a vízhőmérséklet télen-nyáron 21 fokos. A barlangokból előtörő kristálytiszta forrásvíz lenyűgöző látványt nyújt, tökéletes helyszínül szolgál egy kis relaxáláshoz, sétákhoz, ellentétben Orlando nyüzsgő forgatagával.
Snorkelezés, búvárkodás (Devils Eye, Devils Ear, Blue Grotto): Nyitott és zárt barlangok sokaságát találjuk meg itt. Némelyik teljesen veszélytelen és kezdő búvárok/snorkelesek számára is rendkívüli élmény itt úszni!

Amennyiben további látványosságokat is szeretnénk megtekinteni és belépő díj szükséges, az a helyszínen fizetendő.

 
 

3, Homosassa Springs – Egész napos program

Reggel indulás Orlandóból Homosassa Springs-be. A parkban megismerhetjük Florida őshonos vadvilágát, találkozunk manateekkel (tengeri tehén), hiúzokkal, szarvasokkal, aligátorokkal, krokodilokkal, vidrákkal.
Fakultatív program: Szabadtüdős búvárkodás. 3 méter hosszú több száz kilós, játékosan gyengéd manatee-kel (tengeri tehén) úszkálhatsz és játszhatsz. Felemelő élmény, amely örökre emlékezetes marad számodra!
Manatee, más néven Tengeri tehén vagy Dugong, illetve Lamantin. Eme hihetetlenül szelíd nagytestű tengeri állatokkal már csak a világ néhány távoli helyén találkozhatunk, sajnos kihalófélben van. Homosassa Spring talán az egyetlen hely, ahol szerencsés esetben (és némi praktikával!) megsimogathatunk egy igazi tengeri tehenet!

Amennyiben további látványosságokat is szeretnénk megtekinteni és belépő díj szükséges, az a helyszínen fizetendő.

 
 

4, Tampa és Sarasota – Egész napos program

A kora reggeli órákban indulás Orlandóból Tampába, majd a Skyway hídon át Florida kulturális fővárosaként ismert Sarasotába. A buja, természeti szépségekben is gazdag város tengerpartja púderszerű, fehér homokjáról híres.
Néhány órás fürdőzés után továbbindulunk az igazán gazdagok és híresek téli menedékhelyéül szolgáló Naplesba (nem ám Miamiben!), amely régre visszanyúló történelmével, eleganciát és összetéveszthetetlen természeti szépségeket kínál.

Amennyiben további látványosságokat is szeretnénk megtekinteni és belépő díj szükséges, az a helyszínen fizetendő.

 
 

12. nap

Indulás a reggeli órákban Miamibe a gyorsforgalmi úton, majd a menetrendtől függően, hazaérkezés másnap.

Fakultatív programlehetőségek Foridában és környékén:

1 napos Bahama-szigetek hajóval

Tartalmazza:

– egész napos kirándulás a Bahamákon
– belépők
– magyar vezető
– transzfer (szállodától szállodáig)

Ár: 178 $

1 napos Homosassa Springs túra

 width=
Tartalmazza:

– egész napos kirándulás a Homosassa Springs Parkba
– belépők
– magyar vezető
– transzfer (szállodától szállodáig)

Ár: 160 $

1 napos Ginnie Springs túra

Tartalmazza:

– egész napos kirándulás a Ginnie Springs Parkba
– belépők
– magyar vezető
– transzfer (szállodától szállodáig)

Ár: 175 $

1 napos Disney MGM Studio/Universal Studio/Sea World túra

Tartalmazza:

– egész napos kirándulás a Ginnie Springs Parkba
– belépők
– magyar vezető
– transzfer (szállodától szállodáig)

Ár: … $

1 napos Tampa és Sarasota városnéző felfedező túra

Tartalmazza:

– egész napos kirándulás a Sarasotában és Tampában
– belépők
– magyar vezető
– transzfer (szállodától szállodáig)

Ár: 140 $

Egyéb fakultatív programlehetőségek:

Könnyűbúvárkodás és próbamerülés

2015-04-10_002155

Tartalmazza:

– merülés hajóroncsoknál és korallzátonyoknál
– felszerelést palackkal
– merülésvezető
– próbamerülés
– hajó használat
– transzfer (szállodától szállodáig)

Ár: 110 USD/fő/merülés

Esküvő, eljegyzés, nászút stb …

Tartalmazza:

– komplett hagyományos (európai ruhás) esküvő szervezés
– esküvői fotózás több helyszínen
– igény szerint tengerparti vacsora
– eljegyzési party szervezés
– teljes körű nászút lebonyolítás
– egyéb esemény(ek) szervezése

ár személyre szabottan

Születésnap, évforduló stb …

Tartalmazza:

– komplett születésnapi meglepetés party szervezés
– névnapi buli szervezés
– meglepetés évforduló szervezés
– egyéb esemény(ek) szervezése

ár személyre szabottan

További fakultatív programok:
– bevásárlás
– masszázs
– rendkívül szórakoztató éjszakai kalandozások
– strandolás, pihenés a parton
– snorkel túrák (nem búvárok számára is!)
– próbamerülés, búvárkodás
– és rengeteg egyéb program

Érdeklődöm

Beutazási feltételek:
Jelenleg, az Amerikai Egyesült Államokba utazóknak elektronikus chipet tartalmazó érvényes magyar útlevéllel kell rendelkeznie. A vízummentes utazás szempontjából lényegtelen, hogy ez a chip tartalmaz-e ujjlenyomatot. A régi kék útlevéllel csak érvényes vízummal rendelkezők utazhatnak. Aktuális beutazási feltételekért érdeklődj a lenti elérhetőségeken.

Mivel mi leginkább kis csoportoknak (max.15 fő) szervezünk utakat, ezért az amerikai vállalatokkal ellentétben túráink személyes, minőségi élményt nyújtanak.

A túrák útvonala rugalmasan változtatható az időjárás vagy az utasok egyéni igénye szerint.

Minimális csoportlétszám 6 fő.

A programok felcserélhetők illetve módosíthatók.

Az árfolyamváltozás függvényében az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az árak tájékoztató jellegűek, bejelentés nélkül megváltoztathatók.

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet.


Látogasd meg Facebook oldalunkat fotókért és videókért: I Love Paradisooo

Email cimünk: info@iloveparadisooo.com

Telefonszámunk:
+36302617843
Ha van Viber,vagy WhatsUpp alkalmazásod a +36302617843-es telefonszámot hívd be, így ingyen tudsz hívni vagy írni nekünk.