Gili-szigetek

3 nap 2 éjszaka nyaralás Gili Trawangan szigeten szállással és transzferekkel – 240 USD/fő -ért!

A program tartalmazza:
– szállást 2 éjszakára reggelivel
– magyar asszisztencia (csak előzetes időpont egyeztetés esetén)
– hajójegy Gilire oda és vissza
– transzfer (szállodától szállodáig)

(Igény esetén az éjszakák száma hosszabbítható)

Érdeklődöm

Az Online jelentkezés még nem kötelez semmire, csak informál bennünket a szándékról.

Külön fizetendő:
– baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás
– fakultatív útlemondási biztosítás (5%)
– fakultatív programok
– a programon kívüli városnézéseket
– esetleges egyéb fel nem tüntetett költségeket

Lomboktól észak-nyugatra található Gili-szigetek, ahol hófehér porszerű homok, kristálytiszta kék tenger és érintetlen környezet várja az egzotikus utazás kedvelőit. Ha nem csak egy szimpla Bali utazást tervezel, hanem egy igazi egzotikus nyaralásra vágysz, itt alkalom, hogy Bali nyaralás alkalmával ellátogass a Gili szigetek egyikére, vagy éppen mindegyikére.

Gili-szigetek – A 3 szigetből álló Gili-szigetek az egyik legkisebb szigetcsoport a világon. Ha egzotikus utazás alkalmával olyan helyet keresel, ahol elbújhatsz a világ elől, a Gili-szigetek fantasztikus élményt nyújtó egzotikus utazás lesz. A világ kevés helyei közé tartozik a Gili-szigetek, ahol NINCS motorizált jármű. A szigeten kerékpárral és lovas szekérrel, helyi nevén Cidomossal közlekednek. Családdal, egyénileg, baráti társasággal, nyugodtan utazhatsz a Gili-szigetekre, újonnan nyíló szállodák, éttermek, butikok várják a turistákat. Bali utazás alkalmával feltétlenül látogasd meg a Gili-szigetek egyikét, hogy az egzotikus nyaralásod egyedi legyen, hisz ide nem sokan utaznak még!

Gili-szigetek tökéletes hely búvárkodásra, igazi búvárparadicsom, többféle merülési lehetőségekkel. A Gili-szigeteken egyedi teknős rezervátum működik. Szinte garantált az óriásteknősökkel való merülés! Motoros hajóval jutunk el a Gili Tengeri Rezervátum legjobb merülőhelyeire, ahol rengeteg a látnivaló. Az itteni korallzátonyok több mint hatezer tengeri állatfajnak adnak otthont.

Gili Trawangan: A legnagyobb sziget a három közül, ide látogat a legtöbb turista. Lombokról és Baliról rendszeresen járnak kompok, gyorshajók. Lombok kb.30 perc utazás. Bali északi kikötőjéből induló gyorshajókkal a legbiztonságosabb és leggyorsabb a hajótranszfer. Gili Trawangan szigetéről csodálatos naplementében gyönyörködhetünk a Balin kiemelkedő Agung Vulkán vonalai között és napfelkeltében gyönyörködhetünk a Lombokon található Rinjani Vulkán felett. A gyönyörű porszemű fehér homokos strandok egyedi élményt nyújtanak a Bali utazás során. Trawangan sziget 30 évvel ezelőtt még lakatlan volt, ma a Hippy Party-k központja! A sziget kb. 2 óra alatt a tengerparton körbe járható, a legnépszerűbb strandja a Goodheart és az Északi part, a legjobb snorkelling hely.

Gili Meno: Csupán 1 km-re található Gili Trawangantól ez a legszebb strandokkal ékesített kis sziget, melyet Robinson Crusoe fedezett fel a középső ékszerdobozt. Mindössze 2 km hosszú és 1 km széles szigetet a főúton 2 óra alatt bejárhatunk, de ha időnk engedi a parton gyalogosan csodálhatjuk az érintetlen természetet. A sziget nagyon népszerű az egzotikus nászút után érdeklődő párok között, hisz ez a legeldugottabb, legnyugodtabb sziget a három közül. Étkezésre helyi éttermek, kifőzdék, parti halsütők állnak rendelkezésre, pihenésre függőágyakban, kikapcsolódnia helyiek legkedveltebb sporttevékenységében a sakkban lehet. Búvárkodnak és snorkelingezőknek tökéletes helyszín, ahol szabadon élő teknőscsaládokat és óriás angolnákat csodálhatnak az ide látogatók. Gili Trawanganról 15 perc az utazás, Gili Air-ről 20 perc az út, napi 2 járat közlekedik mindkét szigetről. Gili Menon nincsenek luxus hotelek. Itt alacsonyabb kategóriájú szobák vagy ami a legkedveltebb szálláshely a szigeten, a bungallók. Nádfedeles bungallók trópusi kerttel a sziget északi részén találhatók. Gili Meno-n nincs túl sok látnivaló, a falu központjában található Madárpark az egyetlen turista hely. Gili Meno tökéletes egzotikus utazás vagy nászút ötlet Bali nyaralás kombinációval.

Gili Air: Bár ez a sziget van legközelebb Lombok-hoz, mégis fejlesztés szempontjából a legelmaradottabb a három Gili-sziget közül. Bár ez nem fog sokáig tartani, mert egyre inkább látogatottabb sziget Lombok közelsége miatt. Gili Air 2 és fél óra alatt átjárható gyalog. Itt az élet lassú és nyugodt, azoknak ajánljuk aki olyan egzotikus nyaralás iránt érdeklődik, ahol a világ zajától ténylegesen elzártan töltheti el ezt a felejthetetlen pár napot Bali utazás során, Bali nászúttal kombinálva. A szigeten 1 ATM található, a sziget keleti részén. Bár a legtöbb hitelkártyát elfogadják a szigeten, nem kell sok készpénzt váltani. Bungallós elhelyezéssel kínál a sziget szállásokat a part mentén, kényelmes, felszerelt bungallókban. Gili Air-en nincs nagy éjszakai élet, de főszezonban azért megesik egy-egy party a strandon. Éttermek, bárok megtalálhatók a szigeten.

Fakultatív programlehetőségek:
– búvárkodás
– bevásárlás
– madárpark túra
– óriásteknőssel való búvárkodás, sznorkelezés
– Gili Tengeri Rezervátum látogatás
– masszázs
– rendkívül szórakoztató éjszakai kalandozások
– strandolás, pihenés a parton
– és rengeteg egyéb program

A fakultatív programok minimum létszáma 2 fő.

A fakultatív programoknál transzfer felár (5 USD/program/fő) fizetendő Sanur területén kívüli felvételi pont (pick up) esetében.

Az árak tájékoztató jellegűek, a foglaló befizetése előtt bejelentés nélkül megváltoztathatók.
Foglalni 30% előleg befizetésével lehetséges.

Helyszínen történő jelentkezést szervezési okok miatt sajnos nem tudunk elfogadni!

A 8 év alatti gyerekek 20% kedvezményt kapnak a programok díjából (kivéve 3 órás Delfin program).

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet.


Látogasd meg Facebook oldalunkat fotókért és videókért: I Love Paradisooo

Email cimünk: info@iloveparadisooo.com

Telefonszámunk:
+36302617843
Ha van Viber,vagy WhatsUpp alkalmazásod a +36302617843-es telefonszámot hívd be, így ingyen tudsz hívni vagy írni nekünk.