Rólunk

Fedezd fel velünk a világ legszebb részeit. 1994 óta működő klubunk tagjai mar többször körbeutaztak a világot. Szeretettel várunk minden érdeklődőt és utazni, nyaralni vágyót. Kis csoportoknak, sőt egyénre szabva szervezzük meg azokat a programokat, amelyek már oly sok embernek szereztek örömet és kikapcsolódást. Valósítsd meg álmaidat segítségünkkel.

Kiknek és miért érdemes velünk töltenie a nyaralást?

1. Kis csoportoknak, sőt egyénre szabva szervezzük meg a programokat.

2. Elsősorban olyan túrákat szervezünk, ahol a pihenés mellett a kaland és a felfedezés áll az előtérben.

3. 22 éve szervezünk utakat világszerte, nagy tapasztalattal rendelkezünk. Különösen a trópusi szigetekre szakosodtunk – Hawaii, Florida, Bali, Karib-térség, Ausztrália, Bora-Bora, Fiji-re szervezünk túrákat, programokat.

 

4. A vendég igényeinek maximális figyelembevételével, az utazás minden részletére kiterjedve állítjuk össze az útitervet külföldi és magyar partnereink segítségével.

5. Ismerjük a pici dolgokat ami kellemesebbé teszi a nyaralást, például: milyen napszakban, milyen vízállásnál, milyen széliránynál, stb … hová érdemes menni. Biztosan te is tudod, hogy ezek nagyon fontos dolgok.

6. A teljes túra leszervezésében tudunk segíteni, a repülőjegyek beszerzésétől kezdve a szállásfoglaláson, biztosításokon, transzfereken túlmenően a fakultatív programokat is megszervezzük!

7. A fakultatív programok során megbízható asszisztens felel vendégeink kényelméért, garantálja a megrendelt szolgáltatások minőségét, valamint segít a helyben felmerült egyéb igények kielégítésében és az esetleges problémák megoldásában.

8. Különleges események szervezésében teljes körű segítséget tudunk nyújtani, mint pl. eljegyzés, esküvő, nászút, jubileum, születésnap stb …

 

9. Visszajelzések alapján bátran kijelenthetjük, hogy rendkívül változatos és tartalmas fakultatív programokkal várunk!

10. Igény esetén már a reptéren vár a helyi képviselőnk!

11. Óriási hely és személyi ismeretségünk van, ami nagyon fontos egy ilyen túra esetén!

De talán a legfontosabb,hogy mi szívünkön viseljük a nyaralásodat, tudjuk hogy ez egy életre szóló élmény és ezért mindent megteszünk, hogy jól érezd magad velünk!

Szívesen segítünk mindenben.

Reméljük te is örömre és kikapcsolódásra lelsz velünk!

Ha további információra lenne szükséged, nyugodtan keress meg bennünket!

A csillaggal megjelölt helyekre járunk. Ide szervezzük túráinkat is.

Florida – körút
Dominika – nyaralás
Las Vegas – körút
Los Angeles – körút
San Francisco – körút
Hawaii-szigetek – körút/nyaralás
Bora Bora – nyaralás
Fiji-szigetek – körút/nyaralás
Ausztrália – Queensland – körút/nyaralás
West-Pápua – körút/nyaralás
Bali – körút/nyaralás
Komodo-sziget – körút/nyaralás
Gili-szigetek – körút/nyaralás
Borneo – körút/nyaralás
Thaiföld – körút/nyaralás
Andaman-szigetek – India – nyaralás
Egyiptom – hajós szafari/nyaralás

körút = a körutakon jellemzően azt értjük, hogy nem csak az említett szigetet/helyet látogatjuk meg, hanem a környéken lévő helyeket/városokat/országokat megmutatjuk.

nyaralás = a nyaralás számunkra azt jelenti, hogy relatíve hosszabb időt töltünk egy adott helyen, de mivel az alapfilozófiánk, hogy minél többet megmutassunk az általunk megismert tájakról, emberekről, kultúrákról, ezért a nyaralás nem csak a “tengerparton fekszünk egész nap”-ról szó, hanem fél/egy napos fakultatív programokon keresztül viszünk kalandot az életedbe.

(részletekért látogasd meg az aktuális túraleírásainkat)


Látogasd meg Facebook oldalunkat fotókért és videókért: I Love Paradisooo

Email cimünk: info@iloveparadisooo.com

Telefonszámunk:
+36302617843
Ha van Viber,vagy WhatsUpp alkalmazásod a +36302617843-es telefonszámot hívd be, így ingyen tudsz hívni vagy írni nekünk.